Takich smaków jak u nas próżno szukać w mazurskiej okolicy. Pizze, które serwujemy, są tak smaczne jak we Włoszech. To zasługa tego, że przyrządzamy je w tradycyjnym piecu opalanym drewnem i używamy świeżych składników najlepszej jakości. Mazurska tawerna to niepowtarzalne miejsce, w którym zapachy i smaku potrafią oczarować niejednego gościa. Słów uznania nie szczędziły nam liczne rodziny, ukontentowane pary, biznesmeni, czy weekendowi turyści. O tym, jak smakują nasze pizze, radzimy przekonać się osobiście na własnych kubkach smakowych.

PIZZE Z PIECA (4 rodzaje są tylko z tego, co jest na stronie)
Margeritta (sos, ser, oregano)
Hawai (sos, ser, kurczak, ananas, oregano, kukurydza)
Mama Mia (sos, ser, pieczarki, salami, cebula, oregano)
Rodos (sos, ser, szynka, pieczarki, pomidor, cebula, oregano